Preparing documents . . .

Swiss PRO
  • Vlada Republike Srbije
  • Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC)
  • UNOPS
  • Stalna konferencija gradova i opština (SKGO)

Vesti / Aktuelnosti

Beograd, 14. decembar 2021.

U 32 lokalne samouprave u Srbiji stručniji kadar za dobro upravljanje

Razvoj znanja i veština državnih službenika ključni je korak ka kvalitetnijim javnim uslugama za sve građane i većoj odgovornosti, transparentnosti i efikasnosti lokalnih samouprava, istaknuto je na događaju „Izgradnja kapaciteta za dobro upravljanje na lokalnom nivou“ koji je program Swiss PRO organizovao 14. decembra 2021. godine...

Beograd, 14. decembar 2021.

Kontakt osobe za dobro upravljanje posetile Nacionalnu akademiju za javnu upravu

Program Swiss PRO organizovao je za kontakt osobe za dobro upravljanje iz 46 lokalnih samouprava posetu Nacionalnoj akademiji za javnu upravu, koja je održana 14. decembra 2021. godine.

Beograd, 10. decembar 2021.

Izgradnja kapaciteta za dobro upravljanje na lokalnom nivou - dodela sertifikata

Program Swiss PRO organizuje događaj pod nazivom „Izgradnja kapaciteta za dobro upravljanje na lokalnom nivou“, koji će biti održan u utorak, 14. decembra 2021. godine, sa početkom u 13 časova, u hotelu Metropol u Beogradu.

Šabac, 10. novembar 2021.

Devet novih e-Usluga predstavljeno građanima Šapca

Program Swiss PRO organizovao je u Šapcu događaj u okviru kampanje „Da kliknemo zajedno“. Na gradskom trgu građanima su predstavljene prednosti upotrebe elektronskih usluga na lokalnom nivou, a približeno im je i kako mogu pristupiti portalu eUprava, obaviti registraciju i pokrenuti neku od eUsluga.