Preparing documents . . .

Swiss PRO
  • Vlada Republike Srbije
  • Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC)
  • UNOPS
  • Stalna konferencija gradova i opština (SKGO)

Vesti / Aktuelnosti

Obuka „Uvođenje i implementacija principa dobre uprave u radu jedinica lokalne samouprave“

  • Beograd, 6. septembar 2021.

Uz podršku Vlade Švajcarske kroz program Swiss PRO, Stalna konferencija gradova i opština (SKGO) organizuje obuku „Uvođenje i implementacija principa dobre uprave u radu jedinica lokalne samouprave“, koja će biti organizovana u dva formata, u vidu regionalne akreditovane obuke (koja će biti održana užvo) i akreditovane obuke/vebinara koja će biti održana putem platforme ZOOM (onlajn). 

Regionalna akreditovana obuka će biti održana 14-15. septembra 2021. godine, dok će onlajn vebinari biti održani preko platforme ZOOM u terminima 5-6. oktobar i 12-13. oktobar 2021. godine.

Učešće na obuci je predviđeno za gradove i opštine iz sledećih okruga: Beogradski, Podunavski, Južnobanatski, Braničevski, Moravički, Zlatiborski (Bajina Bašta, Kosjerić, Užice, Požega, Čajetina, Arilje), Šumadijski, Mačvanski (osim opštine Malio Zvornik), Sremski, Kolubarski i opština Kladovo iz Borskog okruga.

Za više informacija o obuci i procesu prijave posetite sajt SKGO.

Sprovođenje obuke realizuje se u okviru projekta „Unapređenje dobrog upravljanja na lokalnom nivou“, koji SKGO sprovodi u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO“, koji sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u partnerstvu sa SKGO.