Preparing documents . . .

Swiss PRO
  • Влада Републике Србије
  • Швајцарска агенција за развој и сарадњу (СДЦ)
  • УНОПС
  • Стална конференција градова и општина (СКГО)

Вести / Актуелности

Београд, 4. новембар 2022.

Нови сет онлајн oбука из области безбедности доступан за запослене у локалним самоуправама

Три нове онлајн обуке из области безбедности, доступне на платформи за електронско учење Национална академија за јавну управу (НАЈУ), припремљене су уз подршку Владе Швајцарске, у оквиру сарадње програма Swiss PRO и ове кључне институције за стручно усавршавање запослених у јавној управи.

Београд, 16. септембар 2022.

Влада Швајцарске преко програма Swiss PRO допринела унапређењу квалитета живота скоро 60.000 људи у Србији

Унапређено локално управљање, бољи приступ услугама кроз унапеђење еУправе, ојачани капацитети локалних самоупарава за пружање услуга и рад са грађанима и грађанкама, као и побољшан социо-економски положај више од 15.000 људи из рањивих група и оснажени локални механизми за родну равноправност широм Србије, само су неки...

Београд, 15. септембар 2022.

Покретачи промена - завршни догађај програма Swiss PRO

Програм Swiss PRO организује финални догађај под називом „Покретачи промена“, који ће бити одржан у петак, 16. септембра 2022. године, са почетком у 12 часова, у Београду.

Београд, 27. мај 2022.

У 70 локалних самоуправа унапређена електронска управа уз подршку Владе Швајцарске

Нове електронске услуге и отворени подаци доступни су грађанима и грађанкама 70 градова и општина као резултат подршке Владе Швајцарске кроз програм Swiss PRO, истакнуто је на догађају одржаном 27. маја 2022. године у Београду, којим је завршена кампања под слоганом „Да кликнемо заједно”.