Preparing documents . . .

Swiss PRO
  • Влада Републике Србије
  • Швајцарска агенција за развој и сарадњу (СДЦ)
  • УНОПС
  • Стална конференција градова и општина (СКГО)

Вести / Актуелности

СKГО објавио јавни позив за техничку помоћ у спровођењу завршне анализе учинка и капацитета ЈЛС у примени принципа доброг управљања

  • Београд, 26. август 2021.

Анализа се спроводи у оквиру пројекта „Унапређење доброг управљања на локалном нивоу“ који подржава Влада Швајцарске. Пројекат спроводи СKГО у оквиру програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености – Swiss PRO“, који реализује Kанцеларија уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС).

Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије (СKГО) објавио је позив за достављање понуда техничке помоћи у спровођењу завршне „Анализе учинка и капацитета јединица локалних самоуправа у примени принципа доброг управљања на локалном нивоу“.

Рок за достављање понуда је 14.09.2021. године до 15.00 часова.

Након спроведене почетне „Анализе учинка и капацитета јединица локалних самоуправа у примени принципа доброг управљања“ коју је спровео 2018. године, СKГО врши ново истраживање у циљу мерења напретка који су градови и општине остварили током претходног четворогодишњег периода у погледу примене принципа доброг управљања.

Додатне информације о поступку подношења понуда, као и конкурсну документацију можете пронаћи на сајту СKГО.