Preparing documents . . .

Swiss PRO
  • Влада Републике Србије
  • Швајцарска агенција за развој и сарадњу (СДЦ)
  • УНОПС
  • Стална конференција градова и општина (СКГО)

Вести / Актуелности

Пакети подршке за ЈЛС у области антикорупцијских политика - позив за подношење пријава

  • Београд, 10. септембар 2021.

Пакети подршке локалним самоуправама подразумевају пружање експертске подршке и стручног знања у предметним областима кроз обуке, менторски рад, саветодавну подршку и подршку унапређењу постојећих или развоју нових процедура и аката у локалним самоуправама у складу са развијеним моделима и најбољим праксама.

Стална конференција градова и општина (СKГО) у оквиру програма Swiss PRO расписује Позив за подношење пријава за пакете подршке:

  • за унапређење антикорупцијских политика на локалном нивоу (реф. бр. ПП-01/2021)

Рок за достављање пријава је 30. септембар 2021. године до 16 часова на е-мејл адресу secretariat@skgo.org. 

Биће додељено укупно два пакета подршке. Право на учешће имају сви заинтересовани градови и општине у Републици Србији осим локалних самоуправа наведених у поглављу 2.1. Смерница за подношење пријава, које се налазе у оквиру Документације и упутстава за пријављивање, који су доступни на сајту СKГО.

Позив за Пакет подршке за унапређење антикорупцијских политика на локалном нивоу објављује се по четврти пут у оквиру пројекта „Унапређење доброг управљања на локалном нивоу“, који спроводи Стална конференција градова и општина у оквиру програма „Подршка Владе Швајцарске развоју општина кроз унапређење доброг управљања и социјалне укључености - Swiss PRO”, а који подржава Влада Швајцарске у сарадњи са Владом Србије и спроводи Kанцеларија Уједињених нација за пројектне услуге (УНОПС) у партнерству са СKГО.